Tuesday, February 13, 2007

Slumreteppe...

Det har vært lite blogging om håndarbeid i det siste. Det er ikke fordi jeg ikke har gjort noe, men de siste tre ukene har jeg heklet et slumreteppe i restegarn. I går kveld ble det ferdig, og her ser dere resultatet...


Jeg ble så inspirert av Alicias teppe, at jeg fant frem masser av superwash ullgarn, brukte denne siden til å lage et stripemønster, og heklet i vei. Det var veldig fint å kunne lage et mønster å hekle etter, for da ble stripene helt tilfeldig. Jeg ender alltid opp med mønster når jeg skal stripe på frihånd. Tror det er ordensansen min som slår igjenom.

Jeg er så stolt av dette teppet! Det er det største prosjektet mitt noen sinne, så dette er en prestasjon for meg, selv om det jo er veldig enkelt laget. Teppet måler ca. 110 cm * 155 cm. He-he! Som dere skjønner har jeg liten tro på falsk beskjedenhet. Roses den som roses bør! Og akkurat nå er det meg! Jeg er så kry at jeg nesten sprekker!


Vikingprinsen har kost seg med teppet i dag...




Jeg har hengt de to hjertene jeg fikk i Interior Give Alongen på lysestaken i gangen...


Jeg synes de passer kjempegodt her. Jeg tror forresten jeg vet hvem som er min hemmelige venn denne runden. Se bare her. Synes denne posen ligner veldig på den jeg fikk, og posen min er sydd slik hun beskriver. Så nå må jeg bare vente og se om jeg har rett...

17 comments:

Anonymous said...

For et FLOTT teppe!!! Skjønner veldig godt at du er fornøyd med dette!!!!! Og så flink du er som bruker av lageret ditt (skulle ha gjort det jeg og....)
Ha en strålende dag :)

Anonymous said...

Hei! Kjempefint teppe du har heklet! Likte både mønsteret og fargesammensetningen. Imponert over at du har orket å lage noe så stort. Så ja, du må absolutt være stolt av deg selv nå!!

Anonymous said...

Ja, æres den som æres bør!! Kjempeflott teppe! Du har god grunn til å vere stolt :-)

Anonymous said...

Kjempeflott teppe. For en jobb. Bare skryt i vei du - det har du god grunn til.

Brit-Elin said...

takk for kommentar i bloggen min :) klart du skal få syltetøy! sender det over med en gang :) hehe..

det var et nyydelig teppe du har laget! du bør så absolutt være stolt av det ja!!

Anonymous said...

For et flott slumreteppe du har heklet. Jeg følger med hos Liselotte, og der så jeg kommentaren din, og dro hit med en gang for å se på teppet ditt!
Det er lov å skryte når resultatet blir så fint som ditt!

Supernøtt said...

Flott teppe i flotte farger! Også er det kjempestort, jeg er imponert :-D

Anonymous said...

ÅH, for et flott og imponerende arbeid! Teppet ble kjempekoselig, med både koselig mønster og fine, varme farger. Enig med deg, hedres den som hedres bør!

Anonymous said...

Nyyydelig resteteppe!

Kate said...

This such a wonderful rug - love, love the colours and pattern!

Yvonne said...

Skikkelig flott teppe. Skjønner godt at du var fornøyd med dette! Godt jobbet.

Nette said...

Vakkert slumreteppe! Jeg såg det også inne hos Posy (eller var det posie?) og synes det var så stilig! Kan hende jeg også må prøve dette, ditt ble knallfint!

Anonymous said...

Teppet er kjempeflott og han lille hjerteknuseren som titter frem er enda flottere. En storsjarmør som vet å smigre med momo.

Sol said...

Kjempefin gave. Skikkelig heldig.
Nydelig teppe også,jammen er du flink!
Ha en fortsatt fin helg!

Anonymous said...

*bøyer meg i støvet* Et fantastisk flott teppe du har all grunn til å være stolt av!!!!

Anonymous said...

Så utrolig flott teppe du har heklet .

Anonymous said...

Så artig at flere har latt seg inspirere av disse teppene. Ditt ble virkelig flott! Jeg startet på mitt her om dagen og har ikke kommet så langt enda, men det vokser stadig!